Nieuws

Trainingstijden vanaf 12 mei

Zaterdag 9 mei
Jeugdatletiek

Zie voor de actuele tijden voor hervatting van de jeugdtrainingen (t/m 18 jaar) onder de knop "Training en info".

Update Corona maatregelen 6 mei

Woensdag 6 mei
Corona

Net als velen van onze leden, hebben wij gisteravond ook het nieuws gehoord over de versoepeling van de coronamaatregelen. 

Wij begrijpen heel goed dat iedereen nu staat te popelen om weer te beginnen met sporten. Echter de uitwerking van de gewijzigde maatregelen is nog onduidelijk. Zodra wij de nieuwe richtlijnen van NOC*NSF, Atletiekunie, Nederlandse Triathlon Bond en de aangepaste noodverordening van de gemeente ontvangen hebben, zullen wij alle leden informeren hoe wij dit binnen Hellas vorm kunnen geven, met inachtneming van de 1,5m afstand. 

Het bestuur van Hellas concentreert zich voor nu op de opstart van alle jeugdtrainingen (t/m 18 jaar) vanaf volgende week maandag (11 mei). Ouders en jeugdleden zullen hierover apart geïnformeerd worden.

De ervaringen van deze jeugdtrainingen zullen we dan gebruiken om de overige trainingen (gefaseerd?) op te starten. Ook dit zullen we uiteraard breed communiceren.

Dus, allemaal nog even geduld! We gaan de banen pas vrijgeven als we daar voldoende op zijn voorbereid, en zeker weten waar we als vereniging aan toe zijn. 

Met vriendelijke groet, 
Elliott Thijssen
voorzitter Hellas UtrechtUpdate corona - jeugdtrainingen

Zaterdag 25 april

 Gisteren, eind van de middag, heeft het Bestuur van Hellas Utrecht het protocol ontvangen van de gemeente Utrecht en de Atletiekunie met daarin de richtlijnen onder welke voorwaarden er door de groep jeugd t/m 12 jaar en de groep 13 t/m 18 jaar weer gesport mag worden.

 

 

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Woensdag 10 juni
Zaterdag 13 juni

Algemene Vergadering - save the date

Toon volledige agenda

Over Hellas

Atletiek-, Triathlon- en Recreatiesportvereniging Hellas Utrecht is een van de grootste verenigingen van Nederland. Onze vereniging maakt gebruik van verschillende trainings- en wedstrijdaccommodaties in en rondom onze mooie stad. Van jong tot oud, van hardloper tot speerwerper, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging!

Op deze website vind je informatie over onze vereniging. Interesse? Vraag om meer informatie of word gelijk lid!

Lees meer
Meer over ons

Facebook