Nieuws

Categoriewissel vanaf 5 oktober

Woensdag 30 september

In de Atletiek zijn alle leden ingedeeld naar leeftijd. De overgang naar een volgende leeftijdscategorie vindt echter niet plaats met ingang van een nieuw kalenderjaar, maar al in het najaar. Bij Hellas doen we dat meteen de dag na de clubkampioenschappen (vinden plaats op 4 oktober).  

Met ingang van maandag 5 oktober gelden dus de nieuwe leeftijdscategorieën. Voor het aanmelden van een training moet je dus met ingang van 5 oktober kiezen voor de training van de nieuwe leeftijdscategorie.

Lees verder voor het overzicht.

Lees meer

Utrechtse sporticonen verenigen de krachten in Sportcampus

Dinsdag 22 september

FC Utrecht, SV Kampong, Hellas, UZSC en VV Utrecht doen een beroep op jouw spitsvondigheid!

Stuk voor stuk Utrechtse sporticonen, maar samen nóg sterker. FC Utrecht, SV Kampong, Hellas, UZSC en VV Utrecht verenigen de krachten in de Sportcampus. Een sportcampus die past bij de ambities van de clubs en de stad. Maar een naam voor de plek die Nederland gaat laten zien wat een prachtige plek Utrecht heeft om te sporten, recreëren en wonen is er nog niet. De clubs hebben daarvoor vandaag de hulp ingeroepen voor inwoners uit Utrecht.

Lees meer

Bril en sleutel - atletiekbaan Amaliapark

Maandag 14 september

De eigenaar van de bril is bekend. Wel graag nog aandacht voor de fietssleutel.

Ines van E. is haar fietssleutel kwijtgeraakt op maandagavond op Amaliapark. Haar sleutel lag bij haar bidon. Toen ze na de training de sleutel wilde meenemen, lag hij er niet meer. Heb je de sleutel gevonden, of per ongeluk meegenomen, meld je dan ook even. Ines trainde van 18.15 - 19.15u

Graag een reactie naar managerverenigingsbureau@hellasutrecht.nl

Clubkleding pasdagen

Vrijdag 4 september

Je kunt weer nieuwe Hellas clubkleding aanschaffen! Van wedstrijdshirt tot joggingbroek, een Hellas tas en natuurlijk een sweater. 

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Zaterdag 3 oktober

Nederlandse Kampioenschappen Masters Hengelo

t/m 04-10-2020
Zondag 4 oktober

Clubkampioenschappen Hellas

Toon volledige agenda

Over Hellas

Atletiek-, Triathlon- en Recreatiesportvereniging Hellas Utrecht is een van de grootste verenigingen van Nederland. Onze vereniging maakt gebruik van verschillende trainings- en wedstrijdaccommodaties in en rondom onze mooie stad. Van jong tot oud, van hardloper tot speerwerper, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging!

Op deze website vind je informatie over onze vereniging. Interesse? Vraag om meer informatie of word gelijk lid!

Lees meer
Meer over ons