Nieuws

Coronavirus - update 16 maart

Maandag 16 maart
corona

Op 15 maart zijn aanvullende landelijke maatregelen aangekondigd door de overheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus in Nederland. Deze maatregelen zijn in ieder geval van kracht tot en met 6 april.

Wij volgen nauwgezet de berichtgeving over het virus door het RIVM, NOC NSF, Atletiekunie, NTB,  KNWU, Rijksoverheid en de GGD regio Utrecht
Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn erop gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. Dit is een belangrijke doelstelling die wij van harte ondersteunen. Wij blijven de informatie die voor Hellas Utrecht van toepassing is via deze website met u delen.  

Lees meer

Coronavirus - update 13 maart

Vrijdag 13 maart
Corona

Vanwege de situatie met het coronavirus en het aangescherpte advies van de atletiekunie, RIVM en NOC*NSF heeft het bestuur besloten de volgende maatregelen met onmiddellijke ingang van kracht te laten zijn, in ieder geval tot en met 31 maart

  1. Alle trainingen vervallen.
  2. Alle accomodaties zijn geannuleerd, er kan dus géén gebruik van gemaakt worden.
  3. Krachthonk op Overvecht is gesloten
  4. De Algemene Vergadering van 28 maart wordt verplaatst naar een latere datum
Lees meer

Coronavirus - Nieuwsflits

Donderdag 12 maart
Corona

Het bestuur van Hellas Utrecht is op de hoogte van de maatregelen die vanmiddag in de persconferentie van minister Bruins (medische Zorg), premier Rutte en het RIVM  bekend zijn gemaakt rondom het coronavirus.

We hebben contact gehad met de atletiekunie en zij zien vooralsnog geen beletsel om trainingen door te laten gaan, mits het niet groepen met > 100 mensen betreft.

Het is belangrijk dat je zelf ook de voorzorgsmaatregelen in acht neemt, zoals die maandag al gepubliceerd zijn en die vandaag zijn aangescherpt voor het hele land. 

Lees meer

Hellas lid Tineke Diepenbrock overleden

Dinsdag 10 maart
Tineke Diepenbrock

Op 6 maart overleed Tineke Diepenbrock. Een markante en bijzondere vrouw én Lid van Verdienste van Hellas. Tineke heeft zich een groot deel van haar leven enorm ingezet voor de vereniging.

Lees meer

Successen bij Nederlands Cross kampioenschap

Woensdag 4 maart
Veldloop

Afgelopen zondag werd het Nederlands Cross kampioenschap georganiseerd in Emmeloord.

Diverse Hellas leden deden mee en presteerden niet onverdienstelijk. Hieronder de medaillewinnaars en top 10 klasseringen.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Zondag 12 april

Paaszwemloop - 1e Paasdag - geannuleerd

Dinsdag 21 april
Dinsdag 12 mei
Woensdag 27 mei
Woensdag 10 juni
Toon volledige agenda

Over Hellas

Atletiek-, Triathlon- en Recreatiesportvereniging Hellas Utrecht is een van de grootste verenigingen van Nederland. Onze vereniging maakt gebruik van verschillende trainings- en wedstrijdaccommodaties in en rondom onze mooie stad. Van jong tot oud, van hardloper tot speerwerper, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging!

Op deze website vind je informatie over onze vereniging. Interesse? Vraag om meer informatie of word gelijk lid!

Lees meer
Meer over ons