Nieuws

Update corona maatregelen per 1 juli

Dinsdag 7 juli
COVID-19

 Het kabinet heeft onlangs weer nieuwe corona-regels bekendgemaakt. Er zijn diverse versoepelingen aangekondigd per 1 juli. Die versoepelingen zijn mogelijk doordat we ons in de afgelopen maanden samen aan de regels hebben gehouden. 

 De basisregels veranderen niet. De regels die voor ons relevant zijn, staan hieronder nogmaals genoemd:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand, zowel binnen als buiten.
  • Blijf thuis als je klachten hebt en laat je testen.
  • Was vaak je handen.
  • Vermijd drukke plekken
Lees meer

Algemene Vergadering - 4 juli 2020

Donderdag 18 juni

Na 2x uitstellen, hebben we nu een nieuwe datum voor de Algemene Vergadering: zaterdag 4 juli van 16.00u - 18.30u. De uitnodiging met de agenda is via een persoonlijke mail naar alle leden verstuurd.
In verband met de 1,5m maatregel kunnen er maximaal 44 personen in een grote zaal van de Vechtse Banen. Aanmelden is daarom verplicht en loopt via de persoonlijke pagina op www.hellasutrecht.nl

Klik hier voor de beschrijving om aan te melden.

Heb je nog hulp nodig bij het inloggen, bel dan naar 06-532 99 039 (Suus Baggen).

Topcoach Atletiek: Pearl Speear geslaagd!

Zaterdag 6 juni
Pearl Speear

Pearl Speear, trainster van de C-junioren selectiegroep is vandaag geslaagd voor haar examen Topcoach Atletiek! Dit is een cursus van 2 jaar en is de hoogste opleiding binnen de Atletiekunie. 

Pearl, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

Trainingstijden vanaf 12 mei

Zaterdag 9 mei
Jeugdatletiek

Zie voor de actuele tijden voor hervatting van de jeugdtrainingen (t/m 18 jaar) onder de knop "Training en info".

Update Corona maatregelen 6 mei

Woensdag 6 mei
Corona

Net als velen van onze leden, hebben wij gisteravond ook het nieuws gehoord over de versoepeling van de coronamaatregelen. 

Wij begrijpen heel goed dat iedereen nu staat te popelen om weer te beginnen met sporten. Echter de uitwerking van de gewijzigde maatregelen is nog onduidelijk. Zodra wij de nieuwe richtlijnen van NOC*NSF, Atletiekunie, Nederlandse Triathlon Bond en de aangepaste noodverordening van de gemeente ontvangen hebben, zullen wij alle leden informeren hoe wij dit binnen Hellas vorm kunnen geven, met inachtneming van de 1,5m afstand. 

Het bestuur van Hellas concentreert zich voor nu op de opstart van alle jeugdtrainingen (t/m 18 jaar) vanaf volgende week maandag (11 mei). Ouders en jeugdleden zullen hierover apart geïnformeerd worden.

De ervaringen van deze jeugdtrainingen zullen we dan gebruiken om de overige trainingen (gefaseerd?) op te starten. Ook dit zullen we uiteraard breed communiceren.

Dus, allemaal nog even geduld! We gaan de banen pas vrijgeven als we daar voldoende op zijn voorbereid, en zeker weten waar we als vereniging aan toe zijn. 

Met vriendelijke groet, 
Elliott Thijssen
voorzitter Hellas UtrechtToon al het nieuws

Over Hellas

Atletiek-, Triathlon- en Recreatiesportvereniging Hellas Utrecht is een van de grootste verenigingen van Nederland. Onze vereniging maakt gebruik van verschillende trainings- en wedstrijdaccommodaties in en rondom onze mooie stad. Van jong tot oud, van hardloper tot speerwerper, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging!

Op deze website vind je informatie over onze vereniging. Interesse? Vraag om meer informatie of word gelijk lid!

Lees meer
Meer over ons